Laserterapi – Laserbehandling mod smerter i muskler, sener og led

Få effektiv smertebehandling med laser i Næstved

Akutte smerter i muskler, sener og led er meget generende. Og er dine smerter kroniske eller længerevarende går det ofte udover både din livskvalitet og dit aktivitetsniveau.

Måske har du så mange smerter, at du dagligt eller ofte må tage smertestillende medicin for at få din hverdag til at fungere.

Med smertebehandling med laserterapi, kan jeg lindre og i nogle tilfælde helt fjerne smerterne.

Effekten af laserbehandling mod smerter er forskningsmæssigt veldokumenteret, og bl.a. omtalt i det anerkendte videnskabelige tidsskrift The Lancet.

Laserbehandling er smertefri og uden bivirkninger.

Ja tak til færre smerter – Book online her

Det siger mine klienter:

Jeg har udfordringer med astma og nakkesmerter, der gør, at mine muskler spænder uhensigtsmæssigt meget.

Hos Lene mødes du altid af støttende omsorg, stor faglig viden og engagement, som gør, at du bedre kan forholde dig til disse udfordringer.

Denne gang har jeg prøvet en lasermaskine, som får musklerne til at spænde af. Den har gjort, at jeg ikke længere tænker på min nakke døgnet rundt, men kan fortsætte med at male billeder og lave andet nørkleri, som jeg sætter stor pris på.

Lis Meisner

Jeg er 50 år, er uddannet smørrebrødsjomfru og arbejder som dette. Jeg bruger meget pålægsmaskinen, smører mange pakker rugbrød hver dag og ofte er det de samme bevægelser om og om igen.

Jeg har igennem længere tid samlet noget sammen i min albue, som er endt i kedelige smerter.
Jeg er igennem mange år kommet hos Lene for at få massage, hvilket hun er fantastisk til. Til min albue foreslog Lene, at vi prøvede hendes nye behandling laserterapi, da det virker hurtigere mod betændelsestilstande end akupunktur.

Jeg har fået 3 behandlinger på en uge med hendes laser, og jeg må sige, at det har virket. Jeg har afbestilt min sidste behandling i samråd med Lene, da der allerede er opnået gode resultater, og jeg faktisk nu igen er smertefri.
Jeg kan klart kun anbefale andre til at prøve med laser, selvfølgelig i samråd med Lene, for hun ved, hvad det drejer sig om.

Pia Jensen

Lene Kryger giver ansigtszoneterapi i Næstved. Lone Sørensens metode. Naturli' Behandling.

Laserbehandlingen tilpasses specifikt til dig

Når du kommer til smertebehandling hos mig, så trækker jeg på mine mange års erfaring som fysiurgisk massør, muskelterapeut, triggerpunktmassør, ansigtszoneterapeut og akupunktør.

Jeg inddrager således alt min erfaring og uddannelse, når jeg afdækker årsager og sammen med dig beslutter, hvordan din smertebehandling skal sammensættes.

Laserterapi er meget effektivt, og i mange tilfælde kan laserbehandling alene lindre elle helt fjerne dine smerter.

Der er dog også smertetilstande, hvor en kombination af mine behandlinger vil være det mest optimale for dig.

Kombinationsmulighederne er utallige og kan fx bestå af:

  • Dybdegående laserbehandling af triggerpunkter kombineret med massage
  • Laserterapi kombineret med akupunktur på kroppen eller øreakupunktur
  • Laserbehandling kombineret med ansigtszoneterapi

Det siger mine klienter: